Magazin > VIP
11326 ogledov

Vojvodinja Kate se je sprla z dobro prijateljico

kate middleton, Rose Hanbury
1/3
Vojvodinja Kate in Rose Hanbury nista več prijateljici. Kate naj bi svojega moža že pozvala, da zakonski par, s katerim sta si bila nekoč zelo blizu, izloči iz kroga prijateljev.

Dom vojvode Williama in njegove Kate je le štiri kilometre oddaljen od posestva Rose Hanbury in njenega moža Davida Rocksavagea, princ George in Rosin sin pa sta velika prijatelja … Nič čudnega, da se je par veliko družil.

Kate in Rose je povezovala tudi dobrodelnost. Obe se zavzemata za organizacijo "East Anglia's Children's Hospices". Fotografije, ki so nastale na posestvu družine Hanbury leta 2016, ko je Rose v čast omenjeni organizaciji priredila gala večerjo, dokazujejo, da je bila med temnolaskama posebna vez. Rose je bila tudi redna gosta v Buckinghamski palači. 

Zakaj sta se dekleti sprli, ni znano, britanski mediji pa navajajo več možnih razlogov.

Rose je rada v središču pozornosti
Rose ima sestro Marino in brata Davida. Njen oče Tim je del pivovarske dinastije Truman, Hanbury, Buxton & Co., mama Emma pa notranja arhitektka. Rosina babica po materini strani, Elizabeth Longman, pa je imela tesne vezi s kraljevo družino. Bila je namreč prijateljica kraljice Elizabete in celo družica na njeni poroki. Rose in njena sestra sta bili v mlajših letih povabljeni na najbolj zaželene zabave. Nase sta vlekli pozornost javnosti, zato nikogar ni presenetilo, ko je Rose odkrila agencija Storm Models, ki je zastopala tudi Kate Moss, in ji ponudila pogodbo. Rose je rada v ospredju in včasih rada tudi provocira - popolno nasprotje mirne Kate.

Rose so mnogi videli ob Williamu
V Rose so mnogi videli idealno dekle za princa Williama. Kdaj in kje sta se spoznala, ni znano, je pa bil William v mlajših letih obdan z lepimi dekleti, saj je veljal za najbolj zaželenega princa v Evropi. Razloga za ljubosumje pa ni. Rose je od leta 2009 poročena s 23 let starejšim markizom Davidom Rocksavageem. Njegovo premoženje je ocenjeno na 112 milijonov funtov. David se je nekoč ukvarjal s snemanjem filmov. Med njegove prijatelje spadajo Johnny Depp, Mick Jagger in Peter Mandelson. Par ima dvojčka Alexandra in Oliverja ter hčerko Iris

Rose postaja vse bolj priljubljena
Rose in njen soprog so del skupine "Turnip Toffs" - klike, ki ljubi zabave in se lahko pohvali z večjimi posestvi kot kraljeva družina. Rose velja za odlično gostiteljico in pomemben del londonske smetane. “Sliši se bizarno, a Kate v njej vidi konkurentko,” pravijo viri.

Komentarjev 1
  • Varsianna 23:59 25.marec 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top