Magazin > VIP
2087 ogledov

Weinsteinova bivša žena sedaj srečna v objemu tega zvezdnika

Georgina Chapman Profimedia
Georgina Chapman ima novega partnerja.

Nekdanja žena producenta Harveyja Weinsteina, ki je bil pred nekaj dnevi spoznan za krivega spolnega napada in posilstva tretje stopnje in mu grozi do 29 let zapora, Georgina Chapman, je spet srečno zaljubljena.

harvey weinstein Magazin Šokantno pričanje: "Harvey Weinstein ima vagino in nima testisov"

43-letnica, ki ima z Weinsteinom dva otroka, naj bi bila v zvezi z oskarjevcem Adrienom Brodyjem. Prve govorice, da je med njima preskočila iskrica, so se pojavile jeseni, sedaj pa je vir potrdil, da sta modna oblikovalka in igralec par.

Spoznala sta se sicer preko Weinsteina, ki je z Brodyjem posnel dva filma, golobčka pa sta se zbližala na nekem dogodku v Portoriku. 
Chapman se je s producentom poročila leta 2007. Ko se je razvedelo, da naj bi spolno nadlegoval več kot 90 žensk, je lepotica leta 2017 vložila ločitvene dokumente. Takrat je povedala, da sočustvuje z ženskami, ki so zaradi dejanj njenega soproga "pretrpele neizmerne muke“.

Adrien Brody | Avtor: Profimedia Profimedia


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.