Magazin > VIP
43 ogledov

West ustavil koncert in ponižal invalida

kanye west Profimedias
Kanye West je na koncertu v Avstraliji ponižal dva invalida.

Genij, kot si sam pravi Kanye West, oziroma gospod Kim Kardashian, kot mu pravimo mi, je v petek ustavil koncert v Avstraliji, ker se nekateri obiskovalci niso želeli oziroma se niso bili zmožni dvigniti s sedežev.

"Tega šova ne morem speljati do konca, dokler niso vsi na nogah. Razen tisti, ki imate invalidsko izkaznico in lahko parkirate na posebej označenih mestih in ostalo sranje … Videl bom, če ne boste stali. To mi gre dobro od rok,“ je obiskovalcem razložil West. Eden od njegovih oboževalcev je nato v zrak dvignil nožno protezo in West mu je dovolil sedeti. Pozneje se je pevec spet ustavil. "Tako dolgo mi še nikoli ni bilo treba čakati,“ se je pritožil in k fanu, ki je sedel, poslal varnostnika, ki je preveril, ali obiskovalec res sedi v invalidskem vozičku.

S svojim nemogočim obnašanjem je West mnoge ujezil. "West je dvema otrokoma v invalidskem vozičku rekel, naj se dvigneta s sedeža. Grozno,“ je tvitnil eden od obiskovalcev koncerta, drugi pa je dodal: "Oh … v vozičku sedita?? ZAIGRAJ PESEM.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.