Magazin > VIP
18 ogledov

Whitneyjin bivši se skuša spet okoristiti

Whitney Houston Bobby Brown Žurnal24 main
Bivši mož Whitney Houston Bobby Brown je napisal scenarij o svojem življenju in zakonu s tragično preminulo pevko. Zdaj išče producente, ki bi film posneli.

Nekdanji mož februarja preminule Whitney Houston Bobby Brown je ponovno našel način, kako bi se lahko okoristil na račun tragične smrti pevske dive, po kateri se je spet znašel v središču pozornosti. Napisal je scenarij o svojem burnem življenju in zakonu s pevsko divo z naslovom The Bad Boy of R&B: The Bobby Brown Story, ki bi ga zdaj rad prodal kakšnemu filmskemu studiu, da bi po njem posneli film. Da pa bi pritegnil še več pozornosti, je Bobby predlagal, da bi v njem nastopila tudi njuna edinka in edina naslednica Whitneyjinega premoženja Bobbi Kristina. To bo sicer bolj malo verjetno, saj je 19-letnica pred kratkim povedala, da ne želi več nositi očetovega priimka in bo prevzela materinega.

Scenarij je nastal že novembra, vendar ga nameravajo avtorji zdaj le nekoliko preurediti in vanj dodati zgodbo o žalostni smrti njegove nekdanje žene.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.