Magazin > VIP
1199 ogledov

William in Kate: Zaradi nemogočih zahtev pomočnica dala odpoved

william, kate Profimedias
Vojvoda William išče novo hišno pomočnico.

35-letna Sadie Rice je dve leti kot hišna pomočnica delala pri Williamu in Kate na posestvu Norfolk. Riceova je sedaj dala odpoved, in to nepreklicno. "Sadie je pridna delavka, a so bile zahteve, ki jih s sabo prinaša ta služba, vedno hujše. Celo zanjo. Od nje so zahtevali, da več časa preživi tudi v Kensingtonski palači, nalagali so ji tudi vedno več dela,“ je Radaronline povedal vir in dodal, da je zelo trpelo njeno zasebno življenje. "Velika izguba,“ je še pripomnil.

Zakon Kate in Williama naj bi bil po objavi fotografij, na katerih se vojvoda zabava z neko svetlolasko, v krizi, obiskovala naj bi celo terapevta za pare. Odpoved Riceove naj bi njune težave še poslabšal. Opravljala je namreč tudi delo kuharice, čistilke in namesto kraljevega para hodila po nakupih. Kate in Will bosta morala sedaj najeti še več ljudi. Kot je znano, je kraljičin mož razglasil, da odhaja v pokoj, kar pomeni, da bosta morala prevzeti tudi njegove naloge.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.