Magazin > VIP
25 ogledov

Za piščanca zapravila 3.700 evrov

Nicki Minaj FameFlynet
Priljubljena raperka Nicki Minaj si je prejšnji teden privoščila obilen obrok. Za piščanca za s seboj je odštela kar 3.700 evrov.

Nicki je koncert v Manchestru tako zelo utrudil, da se je morala po nastopu nemudoma odpraviti v priznano restavracijo, kjer je imela precejšnje naročilo. S seboj je vzela toliko piščanca, da je morala zanj odšteti kar tri tisoč funtov (približno 3.700 evrov). "Naročilo je vsebovalo 550 piščančjih beder, 300 perutničk in 60 steklenic kokakole," je za britanski časnik Daily Star povedal vir in dodal: "Hrana je zavzela celoten avtomobil."

Zvezdnica je sicer znana po tem, da obožuje piščanca. Njena garderoba pred nastopi je vedno polna perutnine, v kateri uživa vsa njena ekipa. Pred nedavnim koncertom v Avstraliji pa si je poleg pohanega piščanca zaželela še belgijske vaflje, 12 pločevink energijske pijače, stepeno smetano in jagode.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.