Magazin > VIP
40 ogledov

Zadnje slovo od Tonyja Soprana

James Gandolfini pogreb
1/10
Reuters
Včeraj so se svojci in prijatelji poslovili od igralca Jamesa Gandolfinija, ki je nenadno umrl pred enim tednom zaradi srčne kapi.

Jamesa so na zadnjo pot pospremili včeraj v New Jerseyju. Poleg družine se je od njega poslovilo več kot 1.500 ljudi, med njimi veliko igralskih kolegov in drugih znanih osebnosti, med drugim guverner New Jerseyja Chris Cristie. Prišli so soigralci iz serije Sopranovi, med njimi Edie Falco, Dominic Chianese, Aida Turturro, Tony Sirico, Lorraine Bracco, Steve Buscemi in Michael Imperioli. Manjkali niso niti Alec Baldwin, Edie Falco,Steve Buscemi, Chris North in Juliana Margulies. Prišlo je tudi veliko navadnih Američanov, med njimi številni iz New Jerseyja in z "italijanskim" naglasom.

Na ganljivi slovesnosti je imela govor njegova vdova Deborah Lin Gandolfini, ki je o možu povedala, da je bil pošten in ljubeč človek. "Bolj mu je bilo mar za druge kot zase. Najraje sem ga gledala, kako čudovit oče je bil najinemu sinu Michaelu in Lily. Hvala ti za vse spomine in za življenje, ki sva si ga delila. Ljubim te in vedno te bom. Počivaj v miru."

Enainpetdesetletni igralec, ki je bil najbolj znan po vlogi mafijskega šefa Tonyja Soprana, je umrl pred enim tednom zaradi srčne kapi, medtem ko je bil na počitnicah s svojim 13-letnim sinom.

Družina se je od njega poslovila na zasebni slovesnosti že v sredo v New Jerseyju, ko so mu z zatemnjenimi lučmi čast izkazali tudi v newyorški gledališki četrti Broadway. Gandolfini je bil leta 2009 namreč nominiran za gledališko nagrado Tony.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.