Magazin > VIP
185 ogledov

Zadnji koncert: Je Chris Cornell napovedal samomor?

Chris Cornell Profimedias
Chris Cornell se je obesil v kopalnici hotela.

Že nekaj ur po nenadni smrti pevca skupin Soundgarden in Audioslave je policija sporočila, da si je Chris Cornell sodil sam. Njegova družina je pretresena. Žena Vicky pravi, da Cornell ni kazal znakov depresije in da ni imel samomorilskih misli. Z njim je govorila pred in tudi po koncertu v Detroitu. Le nekaj ur po tem, ko je zapustil oder, pa se je pevec obesil v kopalnici hotela. Ker ga žena zjutraj ni mogla priklicati, je prosila družinskega prijatelja, naj obvesti osebje hotela. Skupaj s policijo so nato vdrli v kopalnico.

Tudi obiskovalce koncerta je vest o smrti priznanega rockerja šokirala, čeprav je bilo menda očitno, da z njim tistega večera nekaj ni bilo v redu. USA Today in CNN poročata, da je bil Cornell med koncertom brez energije. "Dvourni šov ni bil slab, a zdelo se je, da Cornell ni pri stvari,“ so zapisal na spletni strani USA Today.

Zadnja pesem, ki jo je na odru zapel, je bila pesem skupine Led Zeppelin "In My Time of Dying“ (Ko bom umiral, op. avt.). "Ko bom umiral, ne želim, da bi kdo žaloval,“ je zapel, 12 ur pozneje pa je svet obkrožila vest, da ga ni več med nami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.