Magazin > VIP
34 ogledov

Zakaj igralki ni nihče pomagal?

Silvia Seidel youtube.com
Nemška igralka Silvia Seidel, ki je pretekli teden naredila samomor, se je poskušala ubiti že petkrat.

Smrt Silvie Seidel v Nemčiji še vedno odmeva, saj na dan prihaja vedno več informacij o življenju igralke, ki naj bi že nekaj časa imela depresijo. Vzrok smrti uradno še ni znan, mediji pa poročajo, da naj bi se zvezdnica, ki je zaslovela pri 18 letih, ubila s prevelikim odmerkom tablet.

Seidlova je imela duševne težave že od začetka devetdesetih, ko je njena hudo bolna mama naredila samomor. Njeno stanje pa se je poslabšalo, ko jo je zapustil partner. Zvezdničin prijatelj je RTL-u povedal, da se je zvezdnica v preteklosti poskušala ubiti že petkrat. "Povedala mi je, da si je že petkrat poskušala vzeti življenje in petkrat ji je spodletelo. Rekel sem ji, da ji tudi v šesto ne bo uspelo, ker Bog tega ne želi."

Nazadnje naj bi se poskušala ubiti marca, aprila pa je odšla na zdravljenje v psihiatrijo. "Nikoli je ni nihče obiskal. Ko je prišla na zabave, se je vedno skrila v kot in kadila cigareto za cigareto," se spominja njena soseda.

Nemški mediji pa se sprašujejo, zakaj ji nihče ni pomagal, glede na to, da Seidlova svojih težav očitno ni skrivala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.