Magazin > VIP
22609 ogledov

Zaljubljen obraz: Tara Zupančič ne skriva, da ima novega!

Tara Zupančič Instagram
Zaželela si je drugačnega ...

Simpatična voditeljica, ustvarjalka in podjetnica Tara Zupančič je zadnja leta strastna motoristka, svoj prvi motor pa je te dni zamenjala za novega. Tokrat je izbrala motor Moto Guzzi V85TT. 

"Novega imam, od včeraj. Sem ga šla iskat in ga pripeljala domov, čeprav je bilo zelo mrzlo. To je čisto nekaj drugega od tistega, kar sem imela. Drug stil motorja in drug stil vožnje. Honda, ki sem jo imela, je res lepa in zelo težko sem jo dala od sebe, a je bolj za kratke in mestne vožnje, čeprav sem šla z njo tudi do morja," je Tara za Žurnal24 prejšni teden povedala o novem motornem lepotcu. 

Nič čudnega, da je lepotica in ljubiteljica hitrih športov letos nominirana za Femme Fatale. Moški zagotovo niso imuni na njeno nežno zunanjost in divjo dušo. "Ne vem, kaj imajo zdaj fantje radi, upam, da niso ustrahovani," pravi Tara, ki pa ji za to ni treba skrbeti, saj je srečna v objemu glasbenika Matevža Šaleharja Hama

Tara Zupančič | Avtor: Instagram Instagram

 

Komentarjev 2
  • Avatar Zoran
    StarMačk 11:23 16.april 2023.

    Odlična izbira! Motor za uživač(k)e, ki pa, če je potrebno, tudi hitro pokaže iz kakšnega testa je. Menim, da je za ceno slabih 12 jurčkov najboljša izbira, ki se jo da kupiti pri nas, pa še lep je za povrhu!? ...prikaži več Upam pa, da Tara ne bo podlegla morebitnim Matevževim idejam o izboljšavah, da bo na koncu izgledal kot njegov Scrambler, na katerem je opravil že toliko "izboljšav", da ima legendarno značko Triumph le še zaradi imidža.

Sorodne novice