Magazin > VIP
4045 ogledov

Žalostni dogodek spet združil Jennifer Aniston in Justina Therouxa

Jennifer Aniston
Izgubila sta Dolly.

Justin Theroux in Jennifer Aniston, ki sta se razšla leta 2017, sta pokopala svojo psico, belo ovčarko Dolly. “Nocoj, ob sončnem zahodu in po junaškem boju, je najin najbolj zvesti družinski član in najina zaščitnica Dolly za vedno odložila svoj meč in ščit. Obkrožena je bila s svojo družino,” je igralec zapisal na Instagramu in sledilce pozval, naj psa posvojijo in ne kupijo. Dodal je tudi citat Georgea Vesta: “Tisti, ki te nikoli ne zapusti, tisti, ki ni nikoli nehvaležen … To je pes. Zvest in iskren, tudi po smrti.”

jennifer aniston | Avtor: Instagram Instagram

Če je bilo med zvezdnikoma ob ločitvi kaj hude krvi, sta nanjo ob tej priložnosti pozabila. Dolly sta skupaj zavila v odejo, se držala za roke in njene posmrtne ostanke blagoslovila z žajbljem.

Ko sta se Justin in Jennifer ločila, je ona obdržala tri pse, Dolly, Clyda in Sophie, Justin pa se je iz Los Angelesa v New York preselil z njunim pit bullom. 

jennifer aniston | Avtor: Instagram Instagram

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.