Magazin > VIP
5581 ogledov

Zaradi Antonia Banderasa zbolela za to boleznijo

Melanie Griffith
Spregovorila o svoji bolezni.

Melanie Griffith je spregovorila o svojem zdravstvenem stanju, ki ga je skušala vrsto let skriti pred javnostjo. 60-letna igralka je razkrila, da so ji pred šestimi leti odkrili epilepsijo, po tem ko je imela dva napada v Cannesu v času filmskega festivala.

Melanie Griffith Antonio Banderas | Avtor: EPA EPA
"Na jahti sem imela prvi napad, po katerem so me odpeljali v bolnišnico. Kmalu so me odpeljali nazaj na jahto, kjer sem kasneje imela še en napad in spet sem morala v kansko bolnišnico. Ko so naredili EEG (elektroencefalografija, op. p.) je stvar postala resna. Ko sem prišla nazaj domov v Združene države, so mi postavili diagnozo: epilepsija," je povedala plavolasa igralka.

Povedala je, da že štiri leta ni imela napadov in da je skupaj z zdravniki prišla do zaključka, da so ti povezani s stresom: "Bila sem pod hudim stresom in vsak napad je bil posledica tega stresa." Stvari so se v zadnjih letih izboljšale, a zdi se, da je za to kriva tudi ločitev od Antonia Banderasa, s katerim je bila Melanie poročena kar 18 let: "Ko sem se ločila, je bilo zame to zelo blažilno."

"Zdaj nisem več pod stresom," je povedala 60-letnica in dodala: "Ženske imamo družino, dobimo moža, imamo z njim otroke, hkrati živimo svoje življenje, skrbimo za hišo, hodimo v službo, ponoči ne spimo, ker bedimo zaradi otrok … Mislim, da že 35 let nisem normalno spala."

Priznala je, da je hvaležna, da si je lahko poiskala zasebnega zdravnika, ki je zanjo poskrbel in ji nudil vse, kar je potrebovala za normalno življenje. Hkrati pa izrazila skrb za vse tiste, ki pod palcem nimajo toliko denarja: "Če bi bila revna in bi imela štiri otroke in če bi imela vsak dan en j**** napad, kaj narediš v tem primeru?! Kako si povprečna oseba, moški ali ženska, sploh lahko poišče pomoč?"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice