Magazin > VIP
668 ogledov

Zaradi Mirele in Milija v vilo prišla policija

Mirela Lapanović Youtube
V vilo naj bi zaradi Mirelinega seksa z Milijem vdrla policija.

Andrej Laharnar, zaročenec Mirele Lapanović, je zaradi seksa proti njeni volji z Milijem, ukrepal in poklical odvetnika ter policijo. Kot pišejo na njeni uradni strani za oboževalce je v srbsko vilo, kjer snemajo šov Parovi, vdrla policija. O tem se je razpisal tudi srbski medij Svet Plus.

Čeprav Happy TV na YouTubu šov nenehno prenaša v živo, so prenos včeraj prvič prekinili. Gledalci šova in 'poznavalci' ozadja, ki pravijo, da so v nenehnem kontaktu z Andrejem, pravijo, da so prenos prekinili, ker naj bi v vilo vdrla policija ter stanovalce vile izprašala o dogodkih prejšnje noči. No, na uradni spletni strani Happy TV pa so zapisali, da so prenos v živo za nekaj ur prekinili, ker so do tekmovalcev šova prizanesljivi, saj so imeli zadnjih 48 ur zelo napornih in želijo, da bi se čim bolj spočili.

Andrej je pod eno od objav zapisal, da ima posnetek celotnega dogajanja in da je prepričan, da so Mireli podtaknili drogo, ki jo je tako omamila, da se seksa z Milijem sploh ne spominja. Mirela je povedala, da svoje prekomerno popivanje obžaluje in da do seksa ni prišlo, čeprav se je Mili z njuno strastno nočjo na vsa usta hvalil in poudarjal, da je Mirela v postelji zelo divja.

 
Komentarjev 9
  • patron 00:48 10.maj 2017.

    Mesrbela..........

  • prider 18:07 09.maj 2017.

    Oba naj odpelje srbska policija in v zapor za 30 let pa je problem rešen.

  • patron 15:19 09.maj 2017.

    samo pare, samo pare, ja hoču pare......vpije na dvorišču