Magazin > VIP
5182 ogledov

Zaradi moškega grozila Schumacherjevi

Ralf, Cora Schumacher EPA
"Dobila te bom.“

Decembra so se nemški mediji razpisali o novi ljubezni Core Schumacher, nekdanje žene dirkača Ralfa Schumacherja.

Njeno srce je pred dobrimi tremi meseci osvojil 36-letni član motociklistične skupine Hells Angels, ki sliši na ime Lenox, spoznala pa sta se prek Instagrama. 42-letnica zveze ni komentirala, sta pa z novim ljubimcem nekaj skupnih fotografij objavila na družbenih omrežjih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ♛ Lenox AFFA® ♛ official (@lenoxaffanew) on

Nekoga pa je ta zveza močno zmotila – Lenoxovo dekle Kiro, s katero je zjutraj še skupaj zajtrkoval, nekaj ur pozneje pa je videla članek, da jo njen partner vara. Ko ga je z govoricami soočila, naj bi ji zagotovil, da je vse samo šov, na svojem Instagram profilu pa je potetovirani rocker po tem, ko se je Kira obrnila na medije, objavil, da je Cora njegova ženska, Kira pa njegova bivša.

kira | Avtor: lenoxaffaexfrau/ Instagram lenoxaffaexfrau/ Instagram

"Drek je, ukradla mi ga je,“ je Kira pred nekaj dnevi povedala za RTL in dodala, da ne verjame, da je Lenox zaljubljen v Coro. Morda je imela prav. Tako Cora kot tudi Lenox sta z Instagrama izbrisala skupne fotografije … Sta še skupaj?

Kira se je sicer še nekaj časa borila za svojega moškega. Cori je pod eno od njenih objav celo zagrozila z besedami: "Dobila te bom.“

 

cora schumacher | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.