Magazin > VIP
106606 ogledov

Zaročenka Tadeja Pogačarja sporočila žalostno vest, on takoj zapustil ekipo

Tadej Pogačar Profimedia
Kolesarki Urški Žigart umrla mama.

"Življenje včasih ni pošteno. Z veliko žalostjo in težkim srcem danes z vami delim to novico. Moja mama je bila moja najboljša prijateljica in najbolj pomembna oseba v mojem življenju. Ta čas je zame in za mojo družino, ko se soočamo s to veliko izgubo, zelo težek, zato vas prijazno prosim za spoštovanje zasebnosti. Hvala za vsa sporočila in podporo," je kolesarka Urška Žigart na Instagramu razglasila smrt svoje mame.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Urška Žigart (@urskazigart)

Urškin zaročenec, naš kolesarski as Tadej Pogačar, je takoj prekinil turnejo po Belgiji, kjer bi moral v nedeljo nastopiti na belgijski klasiki Liege–Bastogne–Liege, in se vrnil domov, poroča Siol.

 

Komentarjev 7
  • jakec1575 09:08 22.april 2022.

    smrt mame je vedno tezka stvar. posebej ce si še mlad.

  • radovednica 08:33 22.april 2022.

    Ma, ekipo je zapustil, ker je po dvanajstem mestu uvidel, da bo spet samo "popušil". Lahko je vzrok tudi kaj drugega in če je res kar dodajajo, je žalost vrh žalosti. Vendar pa za nesojeno taščo se ne zapušča takšnih ...prikaži več stvari. Na SP v nogmetu je Leopoldo Luque izgubil očeta med prvenstvom, pa zato reprezentance ni zapustil, odigral do konca in bil z Argentino svetovni prvak! Toliko o teh mevžastih stvareh v SLO.