Magazin > VIP
15187 ogledov

Zato budno spremljajo odnos princa Georgea do sestre in bratca

princ george, princesa charlotte Profimedia
Harry jim je dal misliti.

Princ George bo nekoč sedel na britanski prestol, kar pomeni, da bo pod velikim pritiskom. Da se ne bi ponovil 'Harrygate', je družina sedaj zelo pozorna na njegov odnos s sestro Charlotte in bratom Louisom.

Harry je namreč družini obrnil hrbet, tudi zato, ker je bil pritisk, pod katerim sta bila z ženo Meghan, za oba prevelik. Pomoči od svoje družine ni dobil. Kot je že večkrat povedal, je bilo rivalstvo na dvoru zelo veliko. V svoji knjigi je vojvoda, ki ne skriva, da se je težko spopadal z vlogo 'rezerve', še zlasti kritiziral očeta, Camillo in brata Williama.

Tako kot Will bo nekoč pod velikim pritiskom tudi George. Svojo vlogo bo lažje opravljal, če mu bosta sorojenca stala ob strani. "Ima sestro in brata, ki mu lahko pomagata - ki mu lahko odvzameta del pritiska in prevzameta del odgovornosti," je povedal strokovnjak za kronane glave, Christopher Andersen, ki še pravi, da dvor natančno preučuje prinčeva čustva do 8-letne Charlotte in 5-letnega Louisa. Vsem je pomembno tudi, da se princesa in mali princ ne bi počutila manjvredna in nevidna, kot se je celo življenje počutil Harry.

"Kraljeva družina si ne želi, da bi še eden od otrok napisal knjigo - novo različico knjige Spare. Več kot očitno je Harryja dejstvo, da živi v bratovi senci, zelo prizadelo," je še povedal strokovnjak in dodal, da je odnos med Williamovimi otroki veliko boljši od odnosov, ki jih sicer poznajo na dvoru. Za to sta poskrbela Will in Kate. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.