Magazin > VIP
34 ogledov

Zdravstveni nasveti dr. Ozzyja

Ozzy Osbourne Žurnal24 main
Ozzy Osbourne je novi kolumnist britanskega časopisa The Sunday Times. Bralcem svetuje glede zdravstvenih težav.

Frontman skupine Black Sabbath, razvpiti princ teme Ozzy Osbourne, je postal dr. Ozzy. V britanskem časopisu The Sunday Times namreč deli zdravstvene nasvete. Morda bi se to marsikomu zdelo protislovno, saj je rocker znan po svoji z alkoholom in drogami obarvani preteklosti, vendar je 61-letni Ozzy v svoji prvi kolumni zapisal, da verjame, da je pravi naslov za reševanje zdravstvenih tegob.

"V svojem življenju sem se srečal s številnimi zdravniki in pri njih pustil veliko milijonov. Mislim celo, da vem več o tem, kako je biti zdravnik kot zdravniki sami," je zapisal in dodal, da naj bi preživel že cel kup nesreč in bolezni, od štirih steklenic konjaka dnevno, jemanja 42 različnih predpisanih zdravil, prevelikih odmerkov drog, zlomljenega vratu, redkega genetskega stanja, ki povzroča parkinsonovo bolezen, do tega, da ga je zadelo letalo, medtem ko je spal v svojem avtobusu.

Princ teme danes živi povsem drugačno življenje in pazi na svoje zdravje ter pravi, da je čudež, da je sploh še živ. Vendar pa je Ozzyjeve nasvete treba jemati z rezervo, saj je nekim staršem iz Los Angelesa svetoval, naj sinu resnico zavijejo v zgodbo o vesoljcih.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.