Magazin > VIP
36 ogledov

Ženo varal s Carlo Bruni

Žurnal24 main
Nekdanja žena Micka Jaggerja je v svoji avtobiografiji razkrila, da jo je pevec varal s prvo damo Francije, Carlo Bruni.

Jerry Hall je v svoji knjigi Moje življenje v slikah razkrila marsikatero skrivnost iz zakonskega življenja s kontroverznim rockerjem Mickom Jaggerjem. Nekdanja manekenka je priznala, da je Jaggerja odvadila od drog, toda ni ji uspelo preprečiti njegovih številnih skokov čez plot.

Jerry je priznala, da jo je Mick pred poroko varal s Carlo Bruni, za druge njegove afere pa je izvedela zadnja, in sicer iz časopisov. "Ko ni bil na turneji, je imel preveč časa, zato je začel hoditi ven brez mene. Izgovarjal se je, da ima sestanke, nato me je klical, da so se zavlekli," je povedala Jerry.

Kljub številnim aferam je Jerry Micku rodila štiri otroke, leta 1990 pa sta se po 13 letih zveze poročila. Par se je ločil leta 1999, ko je Jerry izvedela, da je Mick naredil otroka brazilski manekenki Luciani Morad.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.