Magazin > VIP
14502 ogledov

Znana razsodba Potrču: "Glej ga, pretepač!"

lili žagar, marko potrč Planet TV
Včeraj se je po dveh letih končala saga na sodišču, ki jo je sprožila nekdanja partnerka brata znanega voditelja Marka Potrča.

Kot je znano, je včeraj na mariborskem okrajnem sodišču potekal narok v kazenski zadevi zoper brata Aleša in Marka Potrča. Sodišče je oba brata oprostilo oziroma od obtožb odstopilo. "Tožilstvo je na današnji obravnavi najprej odstopilo od vseh obtožb proti meni, ker je očitno ocenilo, da za to res ni osnove. Med drugim recimo tudi zato, ker me bratova bivša partnerka v začetku sploh ni omenila policiji. Šele kasneje me je tako rečeno vključila. Jasno je postalo, da je moje ime uporabila kot medijsko orožje. Druga zadeva, ki se je zgodila na današnji obravnavi pa je, da je na koncu prišlo do oprostilne sodbe, tako zame kot za brata. Sodišče je videlo, da si njene izjave tekom procesa nasprotujejo, da zgodbo večkrat spreminja in da sama svoje izjave negira. To je sodišče dalo jasno vedeti. Zato oprostilna sodba," je včerajšnje dogajanje na sodišču razkril Potrč.

Marko Potrč Magazin Marku Potrču grozi eno leto zaporne kazni

Voditelj si kljub oprostilni sodbi sicer še vedno ni opomogel od agonije, ki je trajala dve leti in za katero pravi, da bo za vedno pustila svoj madež. "Ta agonija se je vlekla dve leti, a najhuje je bilo zadnji teden. Sin me je spraševal, kaj je narobe, Lili je bila povsem na tleh, ko smo bili v piceriji z otroki, pa me je nekdo ogovoril z 'glej ga, pretepač'. Meni je to bilo vse prej kot zabavno. Nadlegovalo se je podjetja, s katerimi sodelujem in se jih napadalo, ker niso nemudoma prekinili sodelovanja z mano. Na tem mestu naj povem, da tako, kot ostro obsojam nasilje nad ženskami, ostro obsojam tudi tovrstno psihično nasilje. Tokrat nad moškim. Nasilje pač ne pozna spola. Nasilje je nasilje. In verjemite, v tem tednu bi raje imel modro oko, čeprav poudarjam, da tudi to nikakor ni dopustno, kot pa pekel, ki smo ga dajali skozi. Glejte, to obračunavanje z moškimi po sodiščih je očitno kar pogosto. To je nočna mora za vse moške, ki so po krivem obtoženi. Hkrati pa je žalitev ter posmeh za vse ženske, ki so dejansko žrtev nasilja. Tako kot ostro obsojam nasilje nad ženskami, obsojam tudi tovrstno izkoriščanje izraza 'nasilje nad ženskami'. Ker dela slabo tako moškim kot tudi ženskam," še dodaja Potrč.

Lili Žagar, Marko Potrč Magazin Lili Žagar: Marko je nedolžen
Komentarjev 6
  • Amelie_Downes 09:55 14.februar 2019.

    Google zdaj plačuje $ 526 do $ 937 vsake tri dni za delo na spletu od doma. To delo sem se pridružil pred mesecem dni in v prvem mesecu tega dela sem zaslužil 27.492 $. To delo je res neverjetno ...prikaži več in mi daje vsak dan odličen dohodek s krajšim delovnim časom. Vsaka oseba lahko zdaj na tej spletni strani z lahkoto dobi veeč d0hodka >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> www.WebJob98.Com

  • romzy 09:32 14.februar 2019.

    Kjer je dim je tudi ogenj......o mariborskih sodnikih pa itak vemo kako sodijo;samo pogled nazaj,kako so oprostili dokazano izsiljevanje in grožnje z ugrabitvijo oodvetnico iz znane mariborske družine.....

  • perhan63 09:18 14.februar 2019.

    nasilnež ostane nasilnež

Sorodne novice