Magazin > VIP
9451 ogledov

Znana Slovenca, ki sta se zaročila v šovu, že poročena

Alex Volasko Mediaspeed
Usodni da sta izrekla na prečudovitem vrtu na Krasu.

Pevca Alex Volasko in Saša Lešnjek, ki sta se zaročila v šovu Znan obraz ima svoj glas, sta konec tedna, 22. avgusta, dahnila usodni da. Utrinke s čarobne poroke, ki je potekala na Ferrarijevem vrtu v Štanjelu, je na Instagramu delila Saša. Nevesta je blestela v prelepi dolgi čipkasti obleki z vlečko, Alex pa je k elegantni obleki namesto kravate izbral metuljčka. Mladoporočenca pa ne združuje le ljubezen drug do drugega, temveč tudi do glasbe, zato pogosto skupaj posnameta kakšno skladbo. Alex je namreč uspešen pevec, pisec besedil in producent, Saša pa je občinstvo navdušila v muziklu Briljantina. 

In prvi vtisi mladoporočencev? "Fino, super, vse je šlo po načrtu. Korona nama jo ni zagodla, saj sva že na začetku načrtovala poroko s 50 svati. Se mi zdi tako lepo število, da se lahko vsakemu posvetiš. Že takoj, ko sva videla Štanjel, sva rekla, da je to to. Zabavo sva imela v gradu Štanjel in kot na vsaki poroki, se je tudi na najini žuralo in jedlo. Čeprav sva bila odločena, da na najini poroki pa res ne bova pela, so naju svatje vseeno prisili, da eno zapojeva," je zaupal Alex, ki se z ženo trenutno mudi na romantičnem izletu v Benetkah. Pevec dodaja, da zagotovo čuti neko novo odgovornost, a da ga prevevajo sami lepi občutki. Parček si nekoč želi tudi otrok, a Alex pravi, da bosta, tako kot do sedaj, vse delala po občutku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

22. 8. 2020🤍 📸: @alen_karupovic

A post shared by Saša Lešnjek🌹 (@sasalesnjek) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤍

A post shared by Saša Lešnjek🌹 (@sasalesnjek) on

Ne zamudi prvega dela šova JOONGLAA STAR.

Komentarjev 2
  • Taja 15:23 26.avgust 2020.

    Spet dva "znana" 😂😂😂

  • Majazmaja 09:43 26.avgust 2020.

    Tale Alex mi deluje izjemno infantilno ... Obnaša se kot nek 13-letnik, ki ni imel dobro postavljenih mej in zastavljenega bontona.