Magazin > VIP
532 ogledov

Znana Slovenka se je zredila za 10 kilogramov

Kataya Saša Despot
Pevka Kataya o tem, kaj je bil vzrok za tak skok na tehtnici.

"Pred petimi leti je moja teža drastično upadla na 54 kilogramov zaradi smrti v družini in psihičnih pritiskov," je povedala Kataya, ki se je od takrat vrnila na zdravih 64, 65 kilogramov. "Že nekaj let vzdržujem to težo. Niha za kakšen kilogram, kar pa je odvisno od letnega časa in sezonske hrane."

Kataya pravi, da poje tisto, kar ji ustreza, večinoma pa vegetarijansko prehrano, veliko zelenjave z domačega vrta, popije pa tudi ogromno vode. "Rada se tudi pregrešim, vendar se trudim zmanjšati pregrehe. Že več let treniram, delam z utežmi in kardio vaje. Moj glavni cilj je zdravje in dobro počutje."

Na pritiske javnosti se požvižga. "Včasih, ko sem imela 75 kilogramov, sem čutila večji pritisk glede teže in videza. Če bi v svojih zgodnjih dvajsetih vedela vse, kar vem sedaj, bi gotovo drugače jedla ter telovadila. Predvsem pa se ne bi obremenjevala." 

Kot pravi, je zelo hvaležna za svojo postavo. "Imam dejansko fantastično, naravno postavo in naravne obline, za katere morajo ženske plačevati." Kataya dodaja, da jo moti to, da se dekleta poslužujejo operacij in drugim tega ne priznajo. "Dekleta se popravijo, potem pa še ne priznajo in s tem drugim puncam vzbujajo občutke, da je takšna postava - velike prsi, ozek pas, velika rit - zares dosegljiva. Dejansko ni tako enostavno. Skoraj nemogoče je, če nima človek že genske predispozicije za kaj takega. Poglejte primer Kim Kardashian. Uboga ženska in fotografije, ki so zaokrožile po svetu z umetno zadnjico in posledicami slabih posegov in nadrealističnih pričakovanj. Vsaka punca si želi imeti točno tako postavo. Žalostno. Nikjer pa e vidim pristnosti in poveličevanja različnosti. Vsaka je podobna vsaki drugi. Res žalostno. Punce bi rada spodbudila nazaj k originalnosti," pravi.

 

Komentarjev 4
  • matermila 06:59 30.april 2017.

    Kaj pa Ribička,je že kakala danes?

  • matermila 06:58 30.april 2017.

    Zelo pomemben podatek,brez njega ne bi preživel praznikov.

  • Boris Odreitz 23:30 29.april 2017.

    hehehe pevka pa dajte no ne se hecat vsaka baba ki zatuli v kopalnici po masturbaciji je že glasbenica smešno !