Magazin > VIP
2366 ogledov

Znana slovenska igralka sporočila veselo novico

Ana Urbanc instagram
Razveselila se bo novega družinskega člana.

Slovenska igralka Ana Urbanc, ki jo poznamo iz priljubljene serije Reka ljubezni, bo po poročanju revije Lady drugič postala mamica. S partnerjem Borom Pantićem imata že hčerko Ivo, ki je na svet prijokala konec avgusta leta 2020.

"Zdaj sem v blaženem stanju že dobrih pet mesecev, tokrat se doma veselimo fantka. Najina prvorojenka Iva je sprva malo pojokala, ker si je želela sestrico, ampak zdaj že ponosno čaka bratca in se ga zelo veseli,” je igralka povedala za omenjeno revijo.

Urbančeva je razkrila tudi, da drugega otroka nista načrtovala. “Ampak potem ugotoviš, da je vse točno tako, kot mora biti, in da je še kako prav, da si nas je tale naš fantolin izbral, da pride k nam, in zdaj ga vsi že komaj čakamo,” je dodala. 

Ana, ki je zaposlena v mariborski Drami, je ob rojstvu prvorojenke za 24 ur povedala: “Vsak porod je drugačen. Lahko ti rečejo, kar hočejo, ampak na koncu si misliš samo, da smo ženske res carice. Saj te opozorijo, da bo bolelo, ampak ko potegneš črto, veš, da si zmagovalec vseh zmagovalcev. Bor je bil pri porodu zraven in lahko rečem, da sem imela krasno babico Lilo.”

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Pierre 16:41 22.maj 2024.

    Pa koga brigajo ti ''nenačrtovani'' porodi?????

  • Ender3 13:24 22.maj 2024.

    Avtor,beseda priljubljena je zgorabljena v večini komercialnih prispevkov.