Magazin > VIP
51981 ogledov

Znanemu Slovencu sin uničil sanjsko zaroko

klemen bučan Osebni arhiv
Pripravil se je, izbral popoln trenutek, a je nato vse splavalo po vodi ...

Voditelj Klemen Bučan je srčni izbranki letos končno dahnil usodni "da". A pred tem je moral svoji Lejli natakniti zaročni prstan, kar pa je bil velik podvig. Klemen je za Žurnal24 razkril, da je zaročni prstan s sabo vzel že na lanskoletne počitnice in ga dragi želel podariti ob romantičnem sončnem zahodu. A je romantiko prekinil njun sin Kasper, ki je ravno v tistem trenutku, ko je Klemen želel poklekniti, zagnal vik in krik, ker je izgubil svojega dinozavra. Trenutek je bil zamujen, Klemen pa se je nato odločil za veliko bolj vsakdanji trenutek, a toliko bolj nepričakovan. "Nato se je zgodilo nekega jutra, na kavču, ko smo bili še vsi v pižamah in preden sem odšel na snemanje oddaje Kolo sreče. Takrat tega ni pričakovala, na počitnicah pa je, zato je bil trenutek toliko bolj izviren," je povedal za Žurnal24.

S tem je držal dolgoletno obljubo, ki jo je dal svoji Lejli: "Vedno sem se malo 'šlepal' in govoril, da se bova poročila ob deseti obletnici, tako sem obljubo tudi držal." Par se je poročil letošnjega avgusta pred ljubljanskim županom. Slavje je potekalo v restavraciji NEBO, kjer so svatom ob polnoči postregli z burekom, in to z razlogom ... "To je bila prva poroka v NEBU in res je bilo sanjsko, prostor je izjemen, tudi osebje, lokacija sredi Ljubljane, zgornje nadstropje in balkon s pogledom na mesto, grad ... Popolno. Njihova vrhunska kulinarika pa ni bila edina poslastica tega večera. Ob polnoči nam je Burek Olimpija prinesel burek za 'polnočni prigrizek'! Za to obstaja razlog. Svojo sedaj ženo sem za prvo obletnico pred desetimi leti peljal na burek. Takrat sem bil malo v krizi in sem imel komaj za burek ... Dobesedno! Zato je pri nama Burek Olimpija v spominu zapisan za vedno," je za Žurnal24 povedal avgusta.

Klemen in Lejla se medenim tednom nista odpovedala. Nedavno sta uživala na grškem otoku Karpatos, za nekaj dni pa bosta v tujino skočila še septembra. "Kakšna Toskana, Ibiza, bova videla, kam naju odnese," nam je za konec še povedal voditelj oddaje Kolo sreče.

 

Komentarjev 3
  • Janez Bohanec 19:19 09.september 2023.

    Kuj neki. Če bi se zaročil preden bi sina spočel, tega ne bi bilo.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 08:06 09.september 2023.

    Kolikokrat bomo še "posiljevani" s to poroko?

Sorodne novice