Magazin > VIP
3614 ogledov

Znani mož Linde Evangelista naj bi bil posiljevalec

Linda Evangelista Profimedias
Gérald Marie (70), nekdanji mož Linde Evangelista (55), je obtožen posilstva manekenk, v času, ko je bil še šef znane modne agencije.

Nekdanja žena Mickeyja Rourka (68), Carré Otis (51) je ena od dveh žensk, ki sta, po poročanju Sunday Timesa, v Parizu vložili tožbo proti Géraldu. Kazenski postopek ni bil sprožen. Otis trdi, da jo je Marie posilil v Parizu, ko je bila stara le 17 let. Takrat je Marie vodil evropsko podružnico modne agencije Elite model, ki je zastopala mega zvezde, kot so Cindy Crawford (54), Claudia Schiffer (50), Naomi Campbell (50) in Gisele Bündchen (40).

Tik pred objavo Sunday Timesa je Otis na Instagramu zapisala, da je "v zadnjih nekaj mesecih pridno sodelovala z več pogumnimi dušami, da bi razkirla resnico in dosegla pravico". Gérald Marie je očitke ostro zanikal. "V tem trenutku ne bi bilo primerno komentirati očitkov o zgodovinskih kršitvah proti meni, le to, da je jasno, da jih kategorično zanikam," je dejal za Sunday Times.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice