Magazin > VIP
44761 ogledov

Znani Slovenec osumljen tatvine, na policijo je moral takoj po prihodu iz ZDA

sandi kojić Facebook
Čeprav se dejanja ne spominja, je poravnal račun.

sandi kojić | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
Zmagovalec slovenskega Dvora in tekmovalec v šovu Zadruga, Sandi Kojić, znan tudi po svojem kratkem razmerju z zmagovalko Big Brotherja, Mirelo Lapaanović, se je znašel pod drobnogledom policije. 

Da je storil kaznivo dejanje, je izvedel, ko se je pred nekaj dnevi vrnil iz ZDA. "Vrnil sem se iz Amerike in dobil pismo, da se moram nemudoma zglasiti na policiji, ker sem osumljen kraje goriva. Takoj sem se odpravil na policijsko postajo, kjer so mi pokazali posnetek, ki je bil zelo slab, zato nisem mogel razbrati, ali sem to res jaz. Po zaslišanju je policistka izpolnila uradni zaznamek o izjavi osumljenca, jaz pa sem račun za gorivo poravnal, čeprav nisem prepričan, da sem na posnetku res jaz. Nočem imeti težav," je Kojić povedal za Žurnal24 in dodal: "Lahko pa povem, da z bencinske črpalke nikoli ne bi pobegnil. Ker sem plačal račun, pričakujem umik tožbe."

Kraja goriva naj bi se sicer zgodila avgusta lani v Ljubljani.

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 19
  • Izabela 13:45 27.februar 2024.

    Naj raje pove zakaj je bil v Ameriki, konkretno v LA. Je sigurno iskal avdicije za vloge v porničih kot je to že počel v preteklosti. Kamere na bencinskih pumpah pa tudi ne lažejo. Posnele so njegov avto s privat ...prikaži več ali službenimi tablicami. Tipo namreč prodaja stare avte. Če pa ni bil on s avtom, bi pa prijavil krajo avta, tablic modrim. Tak da tip sam išče pozornost in farba naivne ljudi, predvsem ženske, ker kok je on hud frajer. Je mislu, da ker je " znani Slovenc ", mu ni treba nič plačevat...

  • Idioti 18:41 31.januar 2024.

    Slab posnetek ???????? Ma dej ti farbat svoja jajca za Veko noč in ne nas ! Kamere so ravno tako dobre da posnamejo TABLICO , polnilec pa sam vanjo pade !!! Zgledaš pa ne kot lopov ampak plačan morilec narko bande !

  • sandi76 19:16 28.januar 2024.

    Ker je plačal račun, pričakuje umik tožbe ? Zanimivo ! Nisem vedel, da če ukradeš kakšno robo v trgovini in če jo potem vrneš (ko te zasačijo) morajo umakniti tožbo ? Kaj ni tako, da greš za krajo sedet ker ...prikaži večer je to kaznivo dejanje ? A ja , v slovenistanu imamo drugačna pravila in zakone !