Magazin > VIP
27 ogledov

Zoe Saldana ima novega

Marco Perego Zoe Saldana FameFlynet
Potem ko se je razšla z Bradleyjem Cooperjem, je Zoe Saldana že našla novega moškega.

Igralka Zoe Saldana, ki jo lahko občudujemo v novem znanstvenofantastičnem spektaklu Zvezdne steze v temo, je našla novo ljubezen. Zagledala se je v italijanskega umetnika Marca Perega, ki je močno podoben igralcu Johnnyju Deppu.

Na zasebni zabavi je igralka izkazovala nežnosti s kiparjem. "Bila sta si zelo blizu, kasneje pa sta se poljubljala," je povedal vir. Zoe in Marco se poznata že dlje časa, sta namreč prijatelja. A očitno je morda še prekmalu, da bi lahko rekli, da sta par, je še znano. Zoe se je lani razšla z igralcem Bradleyjem Cooperjem, nedavno pa povedala, da ne misli več hoditi z igralci.

Kipar, ki je napovedal Amyjino smrt

Umetnik, ki ima dolge lase, je zelo podoben Johnnyju Deppu, še bolj pa njegovemu filmskemu liku kapitanu Jacku Sparrowu iz odisejade Pirati s Karibov. Nekoč je profesionalno igral nogomet, vendar se je nogometni karieri zaradi poškodbe noge odpovedal. Preusmeril se je v umetnost, med drugim je enega svojih prvih kipov prodal italijanski modni ikoni Giorgiu Armaniju. Leta 2008 je napovedal, da bo pevka Amy Winehouse umrla. Takrat je oblikoval kip v njeni podobi, naslovil pa ga je "Dobra rock zvezda je mrtva rock zvezda". Pevka je tri leta kasneje res umrla.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.