Magazin > VIP
753 ogledov

Zvezde plešejo: Toliko kilogramov je v šovu izgubila Urška

urška vučak markež
1/4
mediaspeed
Urška Vučak Markež je na plesnem parketu pustila znoj in kilograme.

Igralka Urška Vučak Markež se v šovu Zvezde plešejo še poteguje za končno zmago. Da tekmovanja nihče od nastopajočih ne jemlje z levo roko, je potrdila tudi Urška. "Na plesnem parketu je zmeraj sončno. V šovu pa je prisotna še  tekmovalnost, ki prinese oblak in takrat se moraš spomniti na sonce v sebi. Pravzaprav je tako v življenju na splošno.“

Kdo bo prejel pokal najboljšega plesalca med estradniki, bomo videli 28. maja. Lahko pa bi rekli, da je simpatična Urška, ki je med gledalci zelo priljubljena, že dosegla eno zmago, saj je tekom šova izgubila že 14 kilogramov. "Pred začetkom šova Zvezde plešejo sem imela 120 kilogramov. Sedaj sem v glavnem shujšala zato, ker jem veliko manj in se izogibam ogljikovim hidratov, saj mi jemljejo energijo.“ Njen cilj pa še ni dosežen. “Najprej bi rada, da tehtnica pokaže dvomestno številko. Potem pa še malo manj. Koliko? V tem trenutku še nimam končnega cilja, samo vmesne,“ je za naš portal izjavila in dodala, da bo tudi po koncu šova nadaljevala s plesanjem.

In kaj na izgubo kilogramov pravi mož? "Če sem jaz zadovoljna, je tudi on,“ nam je odvrnila.

Komentarjev 3
  • leonardo 11:54 22.maj 2017.

    Vesna, kaj ne vidiš, da ni debela zaradi bolezni, sicer ne bi tako skakala po odru. S tem ko sem " prijazen" sem ji dal misliti. Običajno slabiči dobijo izgubljene kilograme takoj nazaj. Debeluhi pač mislijo, da je en kilogram ...prikaži več lepši od drugega. Sicer pa boš rekla, da me ne briga. Saj me res ne, ampak če ni pripravljena na" prijazne" komentarje naj se v bodoče ne izpostavlja.

  • Vesna Dolšak 00:12 22.maj 2017.

    Leonardo, to je pa res "prijazen" komentar, ja.

  • leonardo 14:36 21.maj 2017.

    Ja Urša, potem pa, ko boš prišla domov pa spet banjico na mizo in namesto žlice " šeflo".