Magazin
780 ogledov

Zmagovalka šova Kmetija je Adriana

knz2016
1/11
Planet TV
Kmetija: Nov začetek. Letos smo videli ženski finale, v katerem je Adriana premagala Zaro.

matjaž trobec | Avtor: Saša Despot Saša Despot
V letošnji finale so se uvrstili Zara, Adriana, Matjaž in Matic. Slednji je sicer izpadel, a so njegovi nekdanji sotekmovalci z glasovanjem odločili, da se lahko spet vrne v šov.

Gledalci so najprej s telefonskim glasovanjem določili prvega polfinalista. Tisti, ki je prejel najmanj glasov, je takoj izpadel, ostala dva pa sta se morala za mesto v superfinalu pomeriti v areni. Prvi polfinalist je postala Zara, najmanj glasov pa je prejel Matjaž, ki je bil vidno razočaran in blizu solz. Povedal je, da ne ve, s čim se je zameril gledalcem in da mu je zelo žal, da se ni mogel boriti za denar, saj je bil prepričan v svojo zmago.

V areni sta se tako morala v spretnosti pomeriti Matic in Adriana. Na palicah sta morala na drugo stran arene potiskati zaboj, nato pa ugotoviti, kateri ključ je pravi in sestaviti hoduljo ter se na njej vrniti na start. Hitrejša je bila Adriana.

Odločala je tretja igra
zara, adriana | Avtor: Planet TV Planet TV

Superfinalistki sta se nato najprej pomerili v lovljenju leteče palice. Zmagala je tista, ki je prva ujela pet palic. Boljše reflekse je imela Zara.

knz2016 | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Sledila je igra moči. Dekleti sta morali prežagati dva tramova, na katerih je sedela nasprotnica. Močnejša je bila Adriana. O zmagovalki je tako odločala tretja igra, v kateri so preverjali njuno znanje.

Na dolgi mizi so se pod pokrovi skrivali predmeti. Finalistki sta morali predmete prepoznati in svoj odgovor napisati na tablo. Več je vedela Adriana in tako v žep pospravila 50 tisočakov.

PREBERITE ŠE: Postelja, vredna glave družine

Komentarjev 8
  • oher.panties 17:07 18.december 2016.

    Čujte, bo kdo rukno dva deci šmarnice? Samo fprašam.

  • fižolček 14:39 18.december 2016.

    A si sigurn da je zmagala ženska? Jaz na tvojem mestu nebi bil tako prepričan!!!!!!!!

  • Avatar Mirč Sla
    Mirč Sla 14:20 18.december 2016.

    tukaj se ne morem popolnoma strinjat,...prisilila ga ni v nič,, ni lomila rok..itd.