Vizita za živali > Novice
16 ogledov

Maja, Nessi, Suzi ...

Zofi
1/7
Zavetišče Ljubljana
Ljubke, nežne, igrive, prijazne in nagajive. V ljubljanskem zavetišču je na voljo veliko muck, ki iščejo nov dom.

V fotogaleriji je le nekaj ljubkih muck iz ljubljanskega zavetišča, ki si močno želijo odgovornih skrbnikov. 

Objavljene mucke so bile na voljo za oddajo v sredo 22. julija, za več informacij pa lahko pokličete Zavetišče za zapuščene živali Ljubljana na telefonsko številko 01 256 02 79 v času uradnih ur.

Lahko jim pišete tudi na elektronski naslov info@zavetisce-ljubljana.si. Uradne ure za obiskovalce imajo ob delavnikih med 8.00 in 14.00.

Izpolnete tudi vprašalnik 

V primeru, da boste izbrali žival v ljubljanskem zavetišču, boste morali pred sprehajanjem v izpustu ali drugim rokovanjem z zapuščeno živaljo izpolniti Vprašalnik za posvojitev psa oziroma mačke, pojasnjujejo v zavetišču. “V vprašalniku kandidat navede osebne podatke, dosedanje izkušnje, želje in pogoje namestitve ter oskrbe, ki jih nudi oziroma druge informacije v skladu s vprašalnikom” pravijo.

Oskrbnik, ki žival v imenu Zavetišča Ljubljana oddaja izpolnjen vprašalnik nato pregleda, se s kandidatom pogovori, mu svetuje in po lastni strokovni presoji posvojitev odobri ali zavrne. Glede na lastno presojo oskrbnika ima vodja Zavetišča Ljubljana možnost izključne presoje glede odobritev posvojitve. Ob tem oskrbnik živali kandidatu izda vse želene informacije v zvezi z izbrano živaljo, ki so mu znane oziroma mu svetuje posvojitev druge živali. Pogodbo o posvojitvu mucke najdete tukaj.

anja.scuka@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.