Magazin > VIP
551 ogledov

Maja zna Hrvatiča spraviti v dobro voljo

Maja Bašić Dejan Hren
Maja Bašić je spregovorila o svoji zvezi s poslovnežem Rajkom Hrvatičem.

Maja Bašić se že nekaj časa greje v objemu znanega primorskega poslovneža Rajka Hrvatiča. A Maja, ki je po izobrazbi medicinska sestra in vzgojiteljica predšolskih otrok, ne počiva na lovorikah svojega partnerja, temveč se je vrgla v posel. Pri tem ji je sicer malo pomagal tudi Rajko. Maja namreč vodi lepotni center Wellness & Spa Carnevale, ki je v Hrvatičevi lasti.

Za Story pa tokrat ni spregovorila le o svoji službi, ampak tudi o ljubezni in družinskem življenju. Med drugim je povedala, da je Rajko odličen oče sinu, ki ga ima z manekenko Dašo Podržaj. "Tudi mene je pozitivno presenetil s svojim odnosom do Krisa. V vzgojo se ne vtikam, po potrebi pa zanj poskrbim, kot da je moj. Iskreno povedano je Kris prav sončen otrok in zelo lepo vzgojen fant,“ pravi Maja, ki si tudi sama želi otrok.

Na vprašanje, kdo v njuni zvezi nosi hlače, pa je odgovorila: "Živiva pri njem, kar bi teoretično pomenilo, da on nosi hlače, vendar sva v praksi enakovredna. Živiva skupaj in vse je odvisno od situacije. Rajko je poseben človek, ki je v življenju doživel veliko lepih in manj lepih stvari. V zadnjem času sem ga toliko spoznala, da vem, kako vplivati nanj, ko ni dobre volje, in kako ga razvedriti. Enako lahko trdim zanj, saj se resnično zabavava.“

Za zdaj poroke ne načrtujeta. Za obema je namreč že en neuspešen zakon. "Ampak kako že pravijo: nikoli ne resi nikoli,“ je kljub temu še dodala rjavolaska.

Komentarjev 1
  • iko 15:46 31.oktober 2014.

    kaksna kura, enakovredna? ahahaha