Magazin > VIP
893 ogledov

Majči Bobnar odkrila ameriška producentka

Majči Bobnar Osebni arhiv
Majči Bobnar, ki je v Sloveniji postala znana z narodno-zabavno oddajo Na zdravje!, je navdušila ameriško producentko Sharon Nixon Kelly.

Slovenska Marilyn Monroe, pevka Majči Bobnar, osvaja ZDA. Ameriška producentka SharonNixon Kelly, ki dela za PlanetE! Entertainment Network, je bila nad našo svetlolasko tako navdušena, da je z njo posnela foto- in videodokumentarec o njenem prvem obisku v ZDA.

Majči bila darilo za rojstni dan

Zgodba se je začela z oddajo na Na zdravje!, kjer je nastopala Majči. V Ameriki živeči Slovenec Brian Meh jo je videl in najel za nastop kot darilo ženi, ki je praznovala abrahama, ter ji plačal letalsko vozovnico in obljubil, da bo med obiskom lahko živela pri njem. "Nisem ga poznala, nisem vedela, kam grem, in me je bilo mičkeno strah,“ nam je izdala Majči, ki pa obiska nikakor ne obžaluje. V Ameriki je ostala ves mesec, a ne na počitnicah, tako kot je načrtovala sprva.
Na zabavi jo je namreč videla tudi Nixon Kellyjeva. "Po njenem odličnem nastopu me je moj prijatelj Brian vprašal, kako bi bilo najbolje, da Majči predstavimo Hollywoodu. Zasmejala sem se, sedaj pa urejam njeno predstavitev Hollywoodu,“ je v sporočilu, ki smo ga dobili v uredništvo, zapisala producentka.

In dela so se lotili takoj. Pevko so spremljali na njenem odkrivanju Kalifornije, obiskala je tudi San Francisco, Las Vegas, Laguno Beach, Majči pa so uredili tudi dva intervjuja, med drugim za spletno oddajo Actors Entertainmen Chat Show, ki jo gosti igralec Urgence Steve Nave.

Fotografije in posnetke Majčinih dogodivščin oziroma, kot so zapisali, "proces predstavitve naše zvezde Hollywoodu" so pripravili tako za slovenski kot za ameriški trg.

Komentarjev 2
  • zic 12:40 21.avgust 2013.

    Evo, konc recesije!!??

  • KOJAK 12:37 21.avgust 2013.

    Aleluja svet je rešen!