Magazin > VIP
76 ogledov

Mama Brada Pitta roti, naj se ne loči

brad pitt, jane pitt Profimedias
Igralca Brada Pitta mama prosi, naj se ne loči od Angeline Jolie in da naj si vzameta čas zase ter prebrodita težave, s katerimi se spopadata.

Pred kratkim smo poročali, da je Bradu Pittu baje prekipelo in da ima dovolj kreganja z ženo Angelino Jolie, s katero je poročen dobro leto, v zvezi pa sta že več kot deset let. Po končani promociji skupnega filma By The Sea naj bi se začel ločitveni postopek.

Jane Pitt svojega sina prosi, naj se ne loči, saj imata skupaj kar šest otrok, ki jih bo ločitev staršev zagotovo strla. "V njenih očeh nista niti Brad niti Angelina poskrbela, da bi bila njuna zveza prioritetnega pomena. Vedno sta skrbela za humanitarne akcije, se trudila za svoje otroke in snemala filme. Nikoli si nista vzela časa zase brez otrok,“ je povedal vir blizu družine Pitt.

A zdi se, da se Bradova mama ne bo dosegla nobenega cilja s tem, ko prosi sina, da naj se ne loči, saj ljudje okoli para opažajo, da sta vedno bolj odtujena. Poleg tega pa se ne posvečata eden drugemu in mislita samo še na kariero in otroke, ne mislita pa na njun odnos.

Komentarjev 1
  • kapibara 15:58 25.julij 2015.

    Predno sta si delaal gnedzdo posvojenih otrik, sta vedela v kaj se spuščata - poleg promocije..