Magazin > VIP
169 ogledov

Mamice ga ne nadlegujejo

Jernej Tozon in Miha Tozon mediaspeed
Postavni Jernej Tozon se je okrogle obletnice skupine Victory udeležil v družbi brata Mihe. Glede svojega stana je zelo skrivnosten in pravi, da ga mamice v vrtcu, kjer dela, ne obletavajo.

Čuka Jerneja Tozona smo v družbi brata Mihe ujeli na 21. obletnici skupine Victory. "Victory so naši prijatelji, glasbeniki moramo podpirati drug drugega. Tudi oni so, tako kot mi, enkraten ansambel, ki obstaja že 21 let, mi pa dolgih 23. Verjetno nisem edini, če bom rekel, da je moja najljubša Victory skladba Zelena dežela," pravi Jernej, ki je glede svojega zasebnega življenja zelo skrivnosten: "Spremljevalke nimam, tukaj sem z bratom Miho. Ne vem, zakaj bi moral priti s spremljevalko. Z bratom se seveda odlično razumeva, tako kot z vso družino."

Postavni čuk se je skrival za velikimi sončnimi očali in se pošalil, da jih nosi zato, da prikrije posledice delavnika: "Imam jih, da se ne bo videlo, kako me otroci v vrtcu matrajo (smeh). Ne, otroci so super. Zdaj imam novo skupino na uvajanju, tako da je morda malce bolj naporno."

Želi si velike družine

Čeprav je Jernej prepoznaven, ga mamice v vrtcu redko prosijo za avtogram: "Se najdejo tudi taki, ampak večina staršev je mojih prijateljev in so moj letnik. Jaz mogoče malo zaostajam in me zato pogostokrat sprašujejo, kdaj bom imel otroke. Saj jih imam trinajst (smeh), tako da za zdaj še ne. Imam pa zelo veliko družino in upam, da bo tudi pri meni tako."

Poleg vrtca pa Jerneja polno zaposlujejo tudi Čuki: "Čuki smo pravkar izdali CD z Ribičem Pepetom, ki ga poslušamo tudi pri nas v vrtcu. Po koncu sezone bomo šli z novimi projekti naprej. Za zdaj naj ostane še skrivnost, bo pa spet čisto nekaj drugačnega."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.