Magazin > VIP
144 ogledov

Manca razkrila svojo porodno zgodbo

Manca Špik Facebook
Manca Špik, ki je prejšnji teden povila svojo prvorojenko Lano, materinstvo zajema z veliko žlico.

"Porod je potekal po šolsko, tri ure. Babica in zdravnik sta bila presenečena, da je potekalo tako hitro, glede na to, da je to moj prvi otrok. Partner je bil zraven, bil je v veliko podporo in oba sva bila zelo ponosna drug na drugega. Prvi dan sem bila še tako pod vtisi in adrenalinom, da sem šele drug dan dojela, kaj se zares dogaja in da sem mamica," je o čarobnem dnevu zaupala Manca, ki je rodila s pomočjo epiduralne analgezije. 

Manca in Lana pa že uživata ob domačem ognjišču. "Sedaj smo že doma, lepo se štimamo, saj je zelo priden otrok. Je, spi, nobenih težav ni in upam, da bo pridna punčka še naprej. Komaj čakam, da gremo ven, do morja, tukaj na obali je namreč še bolj toplo kot v notranjosti. Ta nekajmesečni dopust bom užila do konca, saj mislim, da sem si ga po nekajletnem delu resnično zaslužila. Na odre se vračam julija, sezona je in daljših pavz si ne morem privoščiti. Otrok ima rad srečno in zadovoljno mamico, ki rada opravlja svojo službo. Če bom srečna na odru, bom srečna tudi doma in obratno. Mislim, da bo šlo to z roko v roki," še dodaja pevka, ki hčerkice ne namerava skrivati pred mediji in pravi, da bi malo lepotičko najraje pokazala kar vsem.

Komentarjev 2
  • Ronald Reagan 12:34 23.marec 2016.

    Kako je rodila?Če je blo fse normalno te je skoz pizdo...bebci...

  • Bethesda 09:55 23.marec 2016.

    Pa dobro, zdaj pa ze nehajte s to Manco. Ze ko je bila noseca ste jo skoraj vsak dan omenjali, zdaj jo imamo pa ze vsi polhn kufr. A vam placuje?