Magazin > VIP
408 ogledov

Manca Špik noseča!

Manca Špik Facebook
Pevka Manca Špik je v veselem pričakovanju.

Naša priljubljena pevka Manca Špik bo marca postala mamica. "Srečna novica je resnična. Marca pričakujem otroka. Počutim se zelo dobro, še vedno sem zelo aktivna, imam še več energije in zelo sem ustvarjalna," je veselo novico potrdila novinarki Barbari Gradič Oset (siol.net).

Otrokov oče je njen fant Borut Caf, ki se na starševstvo že spozna, saj ima hčerko, s katero se 35-letna Manca dobro razume. Ona je tudi razlog, da se je Manca preselila na Primorsko. "Moj partner ima hčerko, ki hodi v prvi razred in je niti v sanjah ne bi rada premikala iz njenega naravnega okolja kam drugam. Sem se maksimalno potrudila in prilagodila ter sploh ni bilo govora, da bi on prišel v Ljubljano. Pa tudi, če boš Primorca zaprl v Ljubljano, se mu bo zagotovo zmešalo. Otrok je na prvem mestu," je za Žurnal24 povedala v začetku letošnjega leta in dodala, da se trudi biti Borutovi hčerki "čim boljša prijateljica in da bi se imela v moji družbi lepo." "Mislim, da mi gre in mi tudi kaže zelo dobro, nanjo sem se navezala, ona pa tudi name."

Manci, ki nam je ni uspelo priklicati, in Borutu čestitamo!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.