Magazin > VIP
260 ogledov

Manca Špik suhica že dva meseca po porodu

Manca Špik Facebook
Manca Špik je dva meseca po porodu že skoraj v svoji stari formi.

Pevka že manj kot dva meseca po porodu izgleda odlično. Poporodni kilogrami so očitno preteklost in Manca je lahko upravičeno ponosna na svojo seksi postavo. In v čem je skrivnost te slavne mlade mamice?

"Imam še tri kilograme več kot sem jih imela pred nosečnostjo, a glede na to, da sem visoka, se mi štidi do pet kil ne pozna toliko. Načrtno ne hujšam, res pa je, da zdravo živim, jem zdravo hrano in veliko vozičkam. V bistvu zdrav življenjski slog živim že nekaj let, vzdrževala sem ga tudi med nosečnostjo, le telovadila sem malce manj intenzivno in se v devetih mesecih zredila le 15 kil. Sedaj pa ob Lani tako ali tako neprestano nekaj skačem, tako kot vse mlade mamice. Je pa res, da pod oblekami ni tako idealno kot izgleda z oblekami, s katerimi lahko kakšen kilogramček tudi uspešno prikrijemo (smeh)," nam je razkrila Manca, ki se v začetku poletja že vrača na odre, julija pa bo nastopila tudi na Melodijah morja in sonca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.