Šport
24 ogledov

Lampard ga ni impresioniral

Lampard Manchester City Sunderland EPA
V tekmi polni preobratov proti Sunderlandu so nogometaši Manchester Cityja prišli do treh točk zahvaljujoč Franku Lampardu, ki je zabil odločilni zadetek za končnih 3:2.

Trener Manchester Cityja Manuel Pellegrini je bil zadovoljen z večjim delom dvoboja, čeprav so njegovi varovanci zapravili vodstvo z 2:0 in do zmage prišli šele v končnici.

"Še posebej v prvem polčasu smo bili zelo dobri, saj smo v tem delu tekme povsem onemogočili goste in močno pritisnili proti njihovim vratom. Vodili smo z dvema goloma prednosti in dominirali na igrišču, nato pa smo za trenutek popustili. Ne vem, kaj se je dogajalo v tistih črnih minutah," je pojasnil Pellegrini, ki je svoje nogometaše pohvalil za pogumno igro po izenačenju.

"Pokazali smo pogum in karakter ter nadaljevali z našo igro in hitro prišli do zmagovitega zadetka. O naši dobri predstavi dovolj zgovorno priča podatek, da je bil najboljši igralec Sunderlanda vratar Pantilimon."

Na vrhu izenačeni s Chelseajem

Zmagoviti zadetek za sinje-modre iz Manchestra, ki so se z novimi tremi točkami na vrhu lestvice Premier League izenačili s Chelseajem, je dosegel veteran Frank Lampard. Pellegrini v nasprotju z navijači Lamparda ni povzdigoval v zvezde, saj od izkušenega zveznega igralca pričakuje, da v ključnih trenutkih prevzame odgovornost.

"Nisem impresioniram z njegovimi igrami, saj takšne zadetke dosega že skozi svojo celotno kariero, tako da me vse skupaj ne preseneča. Lampard je zelo pomemben nogometaš za naše moštvo in to bo ostal, dokler bo nosil dres našega kluba," je zaključil Čilenec na klopi Cityja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.