Šport > Nogomet
67 ogledov

''Toliko denarja nima niti Man City!''

leroy sane EPA
Vodstvo nemškega prvoligaša je Manchester Cityju sporočilo, da nima dovolj denarja za nakup 19-letnega napadalnega vezista Leroya Sanea.

Manchester City velja za enega najbogatejših nogometnih klubov na svetu in sodi med peščico velikanov, ki bi si lahko privoščili izplačilo odkupnih klavzul bodisi Lionela Messija bodisi Cristiana Ronalda, kar pa po besedah direktorja Schalkeja ne bi zadostovalo za Leroya Sanea.

Devetnajstletni napadalni vezist naj bi bil ena od glavnih tarč angleškega prvoligaša, a v Schalkeju o prodaji strelca štirih bundesligaških zadetkov nočejo niti slišati. Nemški klub je lani zavrnil ponudbo Liverpoola, redsi pa so poizvedovali tudi pred začetkom zimskega prestopnega roka.

''Nočemo ga prodati in Leroy si ne želi oditi. Toliko denarja nima niti Manchester City,'' je snubcem obetavnega nogometaša sporočil Horst Heldt.

Meščani so pred začetkom letošnje sezone v svoje vrste pripeljali Raheema Sterlinga in Kevina de Bruyna, ki sta ekipo stala pravo malo bogastvo.

Manuel Pellegrini, ki naj bi ga po koncu sezone zamenjal Pep Guardiola, je sicer nedavno namignil, da v januarju ne bo pripeljal nobene okrepitve. ''Ekipa je dokončana. Ne zapiramo si možnosti, vendar ne razmišljamo o nobenem igralcu,'' je dejal Pellegrini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.