Šport > Nogomet
25 ogledov

Manchester City želi kupiti Slovenca

samir handanović Profimedias Najbolje plačani Slovenec v Italiji je Samir Handanović.
Pep Guardiola si v vrstah svojega kluba želi Samirja Handanovića.

Pri Manchester Cityju poleti želijo kupiti nekdanjega slovenskega reprezentančnega vratarja Samirja Handanovića. Pri italijanski spletni strani calciomercato.com so zapisali, da je s tem namenom Interjev čuvaj mreže zamenjal tudi svojega zastopnika. Zanj bo namesto Federica Pastorella zdaj skrbel Fali Ramadani, ki je znan po svojih dobrih stikih s sinjemodrimi iz Manchestra. Pod njegovim okriljem sta za meščane v preteklosti že zaigrala Stevan Jovetić in Matija Nastasić.

Dvaintridesetletni Handanović že dolgo ne skriva velike želje, da bi zaigral v ligi prvakov, to pa bi mu lahko omogočil prav bogati angleški klub. Pri milanskem Interju so se že pojavila imena vratarjev, ki bi lahko zamenjali Slovenca. Gre za Mattio Perina, Bernda Lena in Jana Oblaka.

Pri Cityju naj bi se že po slabi sezoni na odstrelu Pepa Guardiole že znašel 33-letni Claudio Bravo, ki ni uresničil pričakovanj, Katalonec pa prav tako s posoje pri Torinu ne namerava v prvo moštvo vrniti angleškega reprezentanta Joeja Harta. Nakup vratarja bo tako poleti prioriteta, na seznamu želja pa se visoko nahaja prav Handanović.

 
Komentarjev 1