Magazin > VIP
76 ogledov

Manco partner večkrat prevaral

Manca Špik C.C.
Priljubljena pevka Manca Špik je te dni posnela nov videospot za pesem Iz prve roke, ki opisuje njeno osebno življenjsko izkušnjo.

Pevka Manca Špik je preko pesmi Iz prve roke, za katero je pred kratkim posnela tudi videospot, spregovorila o izkušnji izpred nekaj let, ko se ji je zgodilo, da jo je ljubljeni moški izdal. Pesem je že naletela na dober odziv, sploh zaradi besedila, pravi Manca. "Skladba govori o tem, da pustim fanta, ki me vara. S to zgodbo se lahko poistovetim tudi sama, saj se mi je isto dogajalo, ko sem bila stara 18 let," nam je zgodbo razložila glasbenica in na kratko povzela: "Imela sem fanta, s katerim sva se imela super in noro rada, vendar ni mogel zdržati le pri eni punci, zato me je večkrat prevaral. Takrat sem zelo trpela, ker sva se imela zares neskončno rada, ampak to na koncu ni pretehtalo in sem ga zapustila. Bilo mi je zelo hudo, on pa je bil popolnoma sesut, ker sem ga pustila, saj tega ni pričakoval, ker sva se res imela kot v nebesih. Danes oba veva, da je bilo prav tako."

Manca nam je ob tem še pojasnila, da vse od takrat ne presene varanja, ter da je ponosna nase, ker je ravnala pravilno in varajočega fanta zapustila. "Ne predstavljam si, da bi ob sebi imela človeka, ki ne bi bil samo 'moj' in pri moških tega ne toleriram," je zaključila.

Celotno zgodbo lahko iz Mančinih ust slišite zgoraj.

Komentarjev 5
  • NejaS 16:03 02.marec 2013.

    Gre za tipičen članek ob tem, ko lansiraš nov komad ali spot ... Ni ti treba klikat. In zgoraj ni nič o njenem IQ-ju. Manca je sicer krasna punca, sva se nekajkrat srečali v času študija, in čeprav mi njeni ...prikaži več komadi niso všeč, to še ne pomeni, da je kot človek slaba. Svoj "IQ" si pa sam lepo demonstriral s svojim komentarjem.

  • MiChO 15:26 02.marec 2013.

    S kravo je pa zato res ni potrebno obmetavati.

  • Avatar frnazzi
    frnazzi 14:51 02.marec 2013.

    Meni, hvalakurcu, ni storila čisto nič, ne vem pa, zakaj je treba v članku opisovat IQ neke krave, ki jo je kao z(a)jebal en čisto normalen dec!!!