Magazin > VIP
372 ogledov

Manco Špik sporočila mamic prizadela

Manca Špik Facebook
Pod fotografijo se je vsul plaz kritik in pridig, ki so pevko očitno razjezile.

Manca Špik je na Facebooku objavila fotografijo prikupnega gugalnika za njeno hčerko Lano, ki ga je kot darilo prejela od ene od slovenskih trgovin. Ob fotografiji je razkrila, da se iskreno zahvaljuje za to 'popolno in čudovito' darilo.

No, njena objava je poleg navdušenja očitno dobila tudi nekaj kritik. Za Žurnal24 ni želela razkriti, kakšna sporočila je dobivala, a smo med komentarji vseeno zasledili njen zapis, kjer je napisala: "Drage moje, resnično ne želim prilivati olja na vaš ogenj, niti brisati vaših mnenj, do katerih imate vso pravico, ampak lepo vas prosim … Tako kot ve, vstajam zgodaj vsak dan, se borim za svojo družino in za Lano, odplačujem kredite in se trudim. Pa saj ne govorimo o Hollywoodu in milijonih. Niti ne o gromozansko dragih zadevah. A zdaj me boste pa na križ pribile, zato ker iz srca sprejmem darilo za malo Lano, ki je čisto normalen in skromen otrok, za katerega bi storila vse?"

Dodala je, da ne razume, zakaj jo mame, ki so se pritožile nad njeno objavo, sploh spremljajo. Sebi v bran pa je še zapisala: "V zadnjih letih sem na lastne stroške nastopala na vsaj 100 dobrodelnih dogodkih in sama organizirala tri dobrodelne koncerte za otroke iz ogroženih družin, kjer smo zbrali več kot 10 tisoč evrov za obleke in igrače. Pa se s tem nikoli nisem hvalila."

Manco so komentarji zelo prizadeli, zato je zapis zaključila z besedami: "Prosim odjavite se z moje strani, če vas tako zmoti. Res ste me prizadele."

Komentarjev 9
  • nergač 10:52 12.december 2016.

    "Kaj pa pizdiš?"- ta stavek te vsekakor najbolje označuje in ob tem je nepomembno, če si ženska ali moški in tudi forumska komunikacija s takim osebkom bi bila popolnoma odveč.

  • Majazmaja 10:31 12.december 2016.

    Sicer mi je Manca zoprna do onemoglosti, ampak vseeno ... Njen FB profil, in na njem lahko objavlja, kar želi. Njena stvar, če kupi otroški stol za 1000 eur, in njena stvar, če ga dobi - ker ga je dobila, ...prikaži več ga je objavila zato, da bi se zahvalila in bi naredila reklamo trgovini. A zato, ker neka mama ne more kupiti stola za 1000 eur, ga pa ne sme nihče? Naj dela to, kar dela Manca, pa si ga bo lahko privoščila!

  • micika 22:41 11.december 2016.

    ljubka igrače za bogatune