Šport > Nogomet
15 ogledov

Mandžukić opravil zdravniški pregled

mario mandžukić EPA
Hrvaški reprezentant je v nedeljo prestal zdravniške preglede pri italijanskih prvakih, danes sledi podpis pogodbe z Bianconeri.

Po Simoneju Zazi in Paulu Dybali je napad Juventusa okrepil še Mario Mandžukić. O prestopu Hrvata iz madridskega Atlética se je špekuliralo že nekaj dni, v ponedeljek bo popularni "Mandžo" uradno postal nogometaš torinskega kluba.

V nedeljo zvečer je Mandžukić pristal v Torinu in se podvrgel zdravniškim pregledom. "Počutim se zelo dobro, mesto je zelo lepo. Trikrat sem igral tukaj in upam, da bom tukaj srečen. Lahko zagotovim, da bom dal vse od sebe, boril se bom za ekipo. Vem, da ima Juve sijajne navijače," je ob prihodu v Torino dejal Mandžukić.

 

Juventus bo zanj Madridčanom plačal 18 milijonov evrov, štiri manj, kot je zanj dobil münchenski Bayern pred letom dni. Hrvat bo v Italiji zaslužil 3,5 milijona evrov na sezono brez dodatkov.

 

Napadalec iz Slavonskega Broda je kariero začel v Marsonii, nato je igral za Zagreb in Dinamo, leta 2010 je prestopil v Wolfsburg, od tam pa leta 2012 v münchenski Bayern. Pri Atléticu je dobro začel lansko sezono, spomladi pa padel v strelsko krizo. Že tretjič zapored je Mandžukić podpisal za poraženca v finalu Lige prvakov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.