Magazin > VIP
1116 ogledov

Manja Plešnar: Namesto "policista" so ji na dekliščini podkurili žar mojstri

Manja Plešnar
1/4
Osebni arhiv
Danes se je poročila voditeljica šova Big Brother, novinarka in modna mrha Manja Plešnar. Tako pa se je poslovila od samskega življenja ...
Konec tedna je simpatična voditeljica Manja Plešnar praznovala svojo dekliščino, ki je bila vse prej kot običajna. Družba se je zabavala na Kmečkem turizmu Pavlin v Cerkljah na Gorenjskem in prijatelji bodoče neveste niso presenetili z obiskom slači fanta, pač pa je imela kar tri žar mojstre. "Moji prijatelji vedo, da nisem za take stvari, bi jih kar našeškala, če bi mi naštimali kaj takega. Sem pa imela med povabljenci tudi tri fante, moje najboljše prijatelje, ki so z veseljem poprijeli za žar," je izdala voditeljica.
 
Manja Plešnar | Avtor: Facebook Facebook
A preden je stopila pred oltar, se je mogla preizkusiti tudi v peki jajc, da njen bodoči mož Dalibor ne bo lačen. Poleg tega so gostje bodočo nevesto spravili v prav posebno smučarsko poročno obleko, saj je svetlolaska nekoč trenirala ta zimski šport. Družba je ob ginu, njihovi najljubši pijači žurala do pol dveh zjutraj, naslednji dan pa so se odpravili še na Bled, kjer se je Manja zaročila. 
 
Kakšen poročni obred in žur bo imela ena najbolj ekstravagantnih voditeljic pri nas, si preberite TUKAJ. Manja pa je danes že objavila prvo poročno fotografijo. Vam je slavna nevesta všeč?
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.