Magazin > VIP
35 ogledov

Manja Plešnar poroko postavila na stranski tir

manja plešnar Ana Gregorič
Manja Plešnar ima s pripravami na novo sezono Big Brotherja pole roke dela. Poroka bo morala počakati …

Pretekli teden se je razvedelo, da bo novo sezono resničnostnega šova Big Brother vodila Manja Plešnar, bolj znana kot modna mrha, ki upa slovenskim estradnikom brez dlake na jeziku povedati, da so z oblačili brcnili v temo.

Njen oster jezik ji bo prišel prav tudi v vlogi voditeljice, na katero se trenutno s polno paro pripravlja. "Sestanki, izmenjava idej … Zelo smo pridni. Predpriprave vključujejo tudi dogovore o moji stilski podobi. Nekaj oblek mi bodo po meri zašili pri slovenski blagovni znamki Morro. Tega sem zelo vesela. V svoji koži se bom počutila odlično in oddaje bom zato lahko bolje odvodila,“ je za Žurnal24 razkrila Manja, ki pa priznava, da že sedaj čuti tremo. "Biti živčen je človeško, saj želiš, da je vse popolno. Sem perfekcionistka, moram pa se zavedati, da ne more biti vse popolno. Nikoli ni. Oddaje bodo v živo, zato se lahko zgodijo nepredvidljive stvari. Pomembno bo, kako se bom na to odzvala in kako se znam iz takšnih situacij rešiti. Se bom že znašla.“

Manja, ki slovenskih Big Brotherjev ni spremljala, sicer že nekaj časa živi v Beogradu, kjer je našla ljubezen. Simpatični modni strokovnjakinji bi zato bolj ustrezalo, če bi POP TV tudi letos šov snemal v srbski prestolnici, a temu na žalost ni tako. "Ja, letos ga snemajo v Ljubljani. Na ta račun sva se z Ano Mario Mitić pošalili. Nič hudega, je pa malo ironično.

To bi verjetno raje videl tudi njen zaročenec, postavni Beograjčan, s katerim se je Manja lani zaročila. Govorilo se je, da je zaradi šova prestavila poroko, a Manja je za naš portal razložila, da ta informacija ni točno. "Niti datuma še nimava.  Ker imava ogromno idej, se o stvareh še odločava. Vse nama je všeč in bi zato najraje imela kar deset porok. Počasi, počasi ... Za poroko si bova vzela čas, ko bo za to čas. Sedaj se osredotočava na druge stvari in gradiva za prihodnost."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.