Magazin > VIP
30 ogledov

Manjo ljubezen pregnala v Beograd

Manja Plešnar Sašo Radej, Elle.si
Modna mrha Manja Plešnar je Ljubljano zamenjala za Beograd.

"Ko veš, veš in lahko greš. Vse je zelo preprosto, ni nobene matematike," je dejala modna mrha Manja Plešnar, ki je že po nekaj mesecih ljubezni pripravila kovčke in se odselila v Beograd. Seveda se še vedno vrača v Slovenijo, kjer ima veliko delovnih obveznosti. O tem, kako se s fantom kot sveža golobčka spopadata z njenimi obiski domovine, pa je povedala: "Ni nobene skrbi, seveda ga pogrešam, a vem, da je z mano, saj se stalno slišiva. Itak živiva skupaj, tako da je vse lepo."

Glede na to, da se Manjina ljubezenska zgodba odvija tako hitro, smo jo vprašali, ali z dragim že načrtujeta naslednji korak. "Tega zaenkrat ne bom komentirala," je bila skromna. Manja pa se je iz modne komentatorke pred kratkim prelevila v modno ustvarjalko. Zaenkrat se osredotoča na nakit in naslednji korak je morda tudi kakšen modni kos, čeprav pravi, da si tega še ne bi upala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.