Šport
31 ogledov

Pacquiao v pokoj s soglasno zmago

Manny Pacquiao Timothy Bradley EPA
Filipinski boksarski zvezdnik Manny Pacquiao je v svojem domnevno zadnjem poklicnem dvoboju prišel do soglasne sodniške zmage.

Sedemintridesetletni Filipinec Manny Pacquiao je sinoči v Las Vegasu v dvoboju velterske kategorije premagal Američana Timothyja Bradleyja.

Filipinec je v tretjem medsebojnem srečanju obeh boksarjev drugič premagal pet let mlajšega Američana. V razprodani dvorani slovitega hotela MGM Grand Garden-Arena je Pacquiao vseskozi narekoval ritem in imel prednost. V sedmi in deveti je Bradleyja s kombinacijo udarcev v glavo že poslal na tla.

Pacquiao je tako v svojem 66. poklicnem dvoboju prišel do 58 zmage. Filipinec, ki je lani izgubil v "dvoboju stoletja" proti Američanu Floydu Mayweatherju, je pred tokratnim dvobojem napovedal slovo od boksarskih ringov. Poslej se želi bolj posvetiti politični karieri v domovini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.