Šport > Nogomet
41 ogledov

Brez komentarja na Messija ali Guardiolo

manuel pellegrini EPA
Manuel Pellegrini ni želel komentirati govoric, da naj bi ga na trenerskem stolčku Manchester Cityja zamenjal Pep Guardiola.

Angleški velikan je v zadnjih dneh pod drobnogledom nogometne javnosti, saj se že nekaj časa šušlja, da naj bi na klop sinjemodrih sedel Pep Guardiola, kateremu naj bi se pridružil njegov nekdanji varovanec, Lionel Messi.

Aktualni trener Manuel Pellegrini je na tiskovni konferenci pred ligaško tekmo s Southamptonom dejal, da ga govorice ne zanimajo. ''Ne bom komentiral govoric. Vsak trener na svetu bi si želel Lionela Messija,'' je priznal Čilenec.

Novinar je odvrnil, da je pričakoval takšen odgvor, ob naslednjem poskusu, da bi Pellegrinija pripravil do razprave o Messiju, pa mu je ta odvrnil: ''Mislim, da moramo zmagati proti Southamptonu.''

Predstavniki medijev so ga nato povprašali še za komentar glede Pepa Guardiole, a Pellegrini je vztrajal pri svojem. ''Odgovoril bom povsem enako kot glede Messija. Ne komentiram govoric. To se govori zadnji dve leti, tako da z moje strani ni nobenih težav,'' je odvrnil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.