Magazin > VIP
69 ogledov

ManuElla o sprejemu: Žalostno je

ManuElla Saša Despot
ManuElla ni pričakovala bučnega sprejema ob prihodu domov, meni pa, da je žalostno, da je skoraj nihče ni pričakal.

Adrenalin z evrovizijskega odra je še prisoten, kot tudi veliko energije iz katere črpa navdih za nove skladbe, pravi naša predstavnica ManuElla. Evrovizija je medijsko izpostavljen festival. "Tam si zvezda, vsi te hočejo. Jaz sem se zavedala, da je tega vsega enkrat konec in nisem želela preveč energije porabiti za nepotrebne stvari," je povedala. 

Ob prihodu domov je bila vesela, da je končno le doma, da se bo spočila, videla družino in začela delati novo glasbo. V nasprotju s švicarsko predstavnico pa je na letališču ni pričakala množica ljudi. "Po pravici povedano nisem nič pričakovala. Nikoli nisem zasledila, da bi bila pri nas kakšna evforija, ko se je vrnil evrovizijski predstavnik. Ponavadi je to bolj pri športnikih. Je pa žalostno, kaj naj rečem," nam je svoj pogled na bolj kot ne prazno brniško letališče predstavila pevka.

"Kolegica iz Švice, s katero sva se v ponedeljek pogovarjali, mi je povedala, kako so jo pričakali, kako je bilo lepo, ko si doma sprejet, pa sploh ni Švicarka. Poročena je s Švicarjem. Ampak s tem se jaz ne obremenjujem. Mi je žalostno, a sem tukaj že marsičesa navajena. V minulih letih sem že okusila, da se moraš pri nas desetkrat bolj potruditi kot v tujini. Nič novega ni bilo to," je še pridala ManuElla. 

PREBERITE TUDI:

Prepričana je, da je na odru dala vse od sebe in da je bil njen nastop dober. To je razbrala tudi iz številnih sporočil podpore. "Zelo sem ponosna na ta nastop," je povedala in dodala, da je treba železo kovati dokler je vroče. Prav zato se bo zakopala v pripravo svojega albuma, ki ga bo, če bo vse po sreči, predstavila že to jesen. 

Komentarjev 15
  • AnzeSmolej 16:30 18.maj 2016.

    Če želimo naslenje leto zmagati moramo biti politično zanimivi. Recimo pošljemo črnega gaya, ki se indetificira kot tretji spol, je feminist/ka in ima posvojenega kitajskega otroka, za partnerja pa ima transexualko, ki ima aids, otrok ima raka, ter so vsi ...prikaži več sovražniki ruskega imperija. Zmaga zagotovljena! Aja pa "ženska" mora imeti brado.

  • AnzeSmolej 16:27 18.maj 2016.

    Skoraj nihče nima nič proti njej, ima pa VELIKO ljudi proti Evroviziji, ki jo financiramo MI!

  • snupy 11 13:24 18.maj 2016.

    Prvo pravilo je da na pevsko tekmovanje pošljemo pevko ki pa na žalost tale deklca ni vsaj ne v tem rangu, kar je že dokaz da samo vrhunske pevke lahko upajo na finale, na zmago pa Slovenija nima nobene možnosti ...prikaži več če ji cel svet pomaga.