Šport > Nogomet
12 ogledov

Marca objavila SMS-e: "Ne lažemo!"

Marca mobitel iphone i-phone naslovnica Mourinho ultimat sms sporočilo Reševalni pas/Twitter
Pri madridskem športnem dnevniku MARCA so se odločili za redko videno potezo - na naslovnici so objavili delno zamegljena sporočila njihovega vira pri Real Madridu, iz katerih je nastala četrtkova odmevna zgodba o ultimatu trenerju Joséju Mourinhu.

"MARCA potrjuje informacijo, ki je bila objavljena včeraj, in ki jo je napadel Florentino Pérez v svojem nenavadnem nastopu. Zaradi spoštovanja do bralcev objavljamo dele le dveh sporočil, ki so nam jih poslale osebe iz kluba, kar dokazuje resničnost našega razkritja, ki smo jih preverili pri več virih," piše na petkovi naslovnici dnevnika MARCA pod naslovom "MARCA ne laže".

Odprta vojna z Real Madridom, sicer njihovim največjim "pokroviteljem", se tako nadaljuje, potem ko so pri madridskem dnevniku dan prej na naslovnici objavili zgodbo o domnevnem ultimatu, ki naj bi ga predsedniku kluba Florentinu Pérezu postavila kapetana Iker Casillas in Sergio Ramos.

Španska reprezentanta naj bi od Péreza na skupnem kosilu, kjer jim je šef kluba sicer obljubil 500.000 evrov nagrade za morebitno zmago v Ligi prvakov (po glavi!), zahtevala, da trener José Mourinho po koncu sezone zapusti klub, sicer ga bosta zapustila onadva.

Pérez je na nahitro sklicani novinarski konferenci zgodbo označil za laž in zgolj orodje za "destabilizacijo" madridskega kluba. Pri Realu naj bi imeli sicer že dalj časa pripravljenih 20 milijonov evrov, ki jih bodo potrebovali, če bodo želeli predčasno prekiniti pogodbo z Mourinhom.

Vsebina sporočil, objavljenih na petkovi naslovnici MARCE, se sicer glasi:

Novinar: "Pravijo, da dokler (zamegljeno), potem (zamegljeno) bo šel, če ostane."

Vir: "Ni samo (zamegljeno), pravim ti, da jih je še mnogo več."

Novinar: "(zamegljeno) O čem se je govorilo?"

Vir: "Govorilo se je o vsem ... (zamegljeno), slačilnici, misterju (trenerju, op. a.), pomembnih in nepomembnih rečeh ..."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.