Magazin > VIP
28 ogledov

Mariah Carey nevarna svojim otrokom

Mariah Carey EPA
Brat Mariah Carey, Morgan, se boji, da bi diva končala kot Whitney Houston.

Pevka se namreč, če gre verjeti njenemu starejšemu bratu, obnaša, kot bi želela končati svoje življenje, saj zdravila meša z alkoholom. "Nevarna je sebi in svojim otrokom,“ pravi Morgan.

Da ima Mariah psihične težave in da je odvisna od alkohola, se govori že od leta 2011. "Ne spomnim se, da bi jo videl trezno. To me straši,“ je izjavil Morgan, ki je ameriškim tabloidom tudi razkril, da Mariah ni sposobna skrbeti za svoja štiriletna dvojčka. "Mariah je pila celo med nosečnostjo in tudi v času, ko je otroka dojila,“ še trdi zaskrbljeni brat.

Zasvojenost z alkoholom pa menda ni edina težava, s katero se pevka spopada. Mariah naj bi namreč imela bipolarno motnjo. Od zdravnika je dobila zdravila, a ji ta bolj škodijo kot pomagajo, saj jih meša z alkoholom. "Verjetnost, da se bo po nesreči ubila, je velika,“ meni Morgan, ki se jezi na sestrine asistente, ki slepo opazujejo, kako se zvezdnica uničuje. "Marsikdo bi od njene smrti imel koristi,“ je še dodal brat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.